Мени

Адвокатска Канцеларија

  • Бул."Св.Кирил и Методиј" бр.14/1-2 1000 Скопје

  • Центар - Дирекција Макпетрол, паркингот од зелен пазар

  • +389 2 321 46 28

  • +389 70 375 287

  • +389 71 375 287

  • +389 78 375 287

  • advokat_igormicev@yahoo.com

Контакт формулар

(*) сите полиња се задолжителни!

  • 8 + 4 =